Jälleenmyymme hyväksi kokemiamme tuotteita. Tule käymään paikan päällä, niin suosittelemme sinulle sopivimmat tuotteet!

purodore_masterlogo_pink-blackbackground

Purodoré – korkealaatuista kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

Puhtaat raaka-aineet, läpinäkyvyys ja jäljitettävyys ovat tärkeimpiä arvoja, joihin Purodorén tuotesarja perustuu. Kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus sekä kansainvälinen luonnonkosmetiikan CertClean-sertifikaatti.

Tutustu lisää purodore.com

image1

SUOMALAINEN EKOPHARMA

EKOPHARMA perustuu parhaisiin mahdollisiin luonnonkosmetiikan aktiiviaineisiin ja suomalaisten marjauutteiden ja marjojen siemenöljyjen ravintorikkauteen. Herkälle iholle kehitetyt tuotteet ovat ratkaisu myös kuivan ja reaktiivisen ihon vaativaan hoitoon. 

EKOPHARMA on sitoutunut ekologisuuteen, korkeaan ihosiedettävyyteen ja erinomaiseen hoitotehoon.

Ekopharman kotihoitotuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

pro-age-seerumi

BTB13 on suomalainen tieteellinen innovaatio, joka perustuu BTB13™-yhdisteeseen. BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

BTB13 on ammattikosmetiikkasarja. Sillä on hyödyllisyysmallisuoja, tutkitusti vaikuttavat tehoaineet ja tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. 

JB

Jimmy Boyd – luonnonmukaiset vartalotuotteet

Jimmy Boyd on espanjalainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa tuoksuja, suihkugeelejä ja vartalovoiteita luonnonmukaisista ainesosista. Kaikki Jimmy Boyd -tuotteet ovat vegaanisia ja 100 % luonnollisista raaka-aineista valmistettuja.

sim

Hajusteeton, intensiivinen, kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä hiusväri Sim Sensido.

living proof

Living Proof ratkaisee hiustenhoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla. Living Proof -tuotteilla saavutetaan silminnähden terveemmän näköiset hiukset. Tuotteissa ei käytetä lainkaan painavia, latistavia silikoneja tai hartseja. Patentoitu teknologia luo painottomia, ilmavia, pehmeitä ja likaa, kosteutta ja öljyjä hylkiviä hiuksia.

vision haircare
Vision Haircare on suunniteltu skandinaaviselle hiustyypille. Vision Haircare tarjoaa korkealuokkaiset ammattilaistuotteet ympäristöystävällisesti. Vision Haircare tuotteet on valmistettu Ruotsissa ympäristöystävällisesti. 
 
Design.me
Design.Me on kompakti tuotelinja, jonka tavoitteena on tehdä hiusten hoidosta ja muotoilusta nopeaa ja hauskaa .
BP_Care
BPcare on suomalaisen kampaajan kehittämä hiustenhoitosarja käsitellyille hiuksille. Sarjan tuotteet antavat hiuksille elinvoiman, joka kestää, tuntuu ja näkyy. 
 

Sarjan tuotteet ovat kehitetty myös hiustenpidennysten erityisvaatimuksiin. Elegantin tuoksuiset tuotteet sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita, joiden ansiosta tuotteiden 
hoito-, suoja- ja selvitysteho ovat ensiluokkaista.

 
system 4 therapeutic

System 4 Therapeutic Hair Spa on hajusteeton, kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin.

Tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä.

Kaikki System 4 -tuotteet valmistetaan Suomessa ja koko tuoteperhe on dermatologisesti testattu. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

sim1
SensiDO Match on intensiivinen suoravärisarja kampaamotuotemyyntiin. Raikkaat, rohkeat ja eloisat sävyt on laveerattavissa juuri sellaisiksi kuin haluat. Kahdentoista sävyn valikoimasta löydät varmasti oman matchisi! Voit sekoittaa kaikkia SensiDO Match -suoraväripigmenttejä keskenään.
 
yumi1
Yumi Lashes ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin kotihoitotuotteet. Ranskalainen sarja.
 
Aa
Boho Green Make-Up valmistaa luonnonmukaista  värikosmetiikkaa luontoa ja ympäristöä kunnioittaen.

Tuotevalikoimasta löydät kaiken, minkä ehostamiseen tarvitset: 
meikit ja siveltimet.
 
IMG_1866
Artdeco on saksalainen meikkisarja. Laadukas, helppokäyttöinen, erinomainen hinta-laatusuhde. Saatavilla Suomessa vain kauneushoitoloista.
 
Loput Artdeco tuotteet -30%.