Jäälleenmyymme hyväksi kokemiamme tuotteita. Tule käymään paikan päällä, niin suosittelemme sinulle sopivimmat tuotteet!
anumati naturals

Anumati Naturals on luomukosmetikkasarja, joka tarjoaa 100 % turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon ensiluokkaiseen ammattitason ihonhoitoon.

Anumati Naturals -tuotteilla on MADE SAFE™ -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että kolmas osapuoli on tarkistanut, että tuotteissamme ei ole käytetty mitään käyttäjälle tai ympäristölle vaarallisia ainesosia. Anumati Naturals on Suomen ainoa MADE SAFE™ sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Saavutus takaa  aidosti turvallisia tuotteita.

Ekopharma Helsinki

EKOPHARMA Helsinki on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineina on kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

EKOPHARMA Helsinki-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA Helsinki-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

pro-age-seerumi

BTB13 on suomalainen tieteellinen innovaatio, joka perustuu BTB13™-yhdisteeseen. BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

BTB13 on ammattikosmetiikkasarja. Sillä on hyödyllisyysmallisuoja, tutkitusti vaikuttavat tehoaineet ja tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. 

sim

Hajusteeton, intensiivinen, kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä hiusväri Sim Sensido.

living proof

Living Proof ratkaisee hiustenhoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla. Living Proof -tuotteilla saavutetaan silminnähden terveemmän näköiset hiukset. Tuotteissa ei käytetä lainkaan painavia, latistavia silikoneja tai hartseja. Patentoitu teknologia luo painottomia, ilmavia, pehmeitä ja likaa, kosteutta ja öljyjä hylkiviä hiuksia.

vision haircare
Vision Haircare on suunniteltu skandinaaviselle hiustyypille. Vision Haircare tarjoaa korkealuokkaiset ammattilaistuotteet ympäristöystävällisesti. Vision Haircare tuotteet on valmistettu Ruotsissa ympäristöystävällisesti. 
 
Design.me
Design.Me on kompakti tuotelinja, jonka tavoitteena on tehdä hiusten hoidosta ja muotoilusta nopeaa ja hauskaa .
BP_Care
BPcare on suomalaisen kampaajan kehittämä hiustenhoitosarja käsitellyille hiuksille. Sarjan tuotteet antavat hiuksille elinvoiman, joka kestää, tuntuu ja näkyy. 
 

Sarjan tuotteet ovat kehitetty myös hiustenpidennysten erityisvaatimuksiin. Elegantin tuoksuiset tuotteet sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita, joiden ansiosta tuotteiden 
hoito-, suoja- ja selvitysteho ovat ensiluokkaista.

 
system 4 therapeutic

System 4 Therapeutic Hair Spa on hajusteeton, kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin.

Tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä.

Kaikki System 4 -tuotteet valmistetaan Suomessa ja koko tuoteperhe on dermatologisesti testattu. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

sensiDo Match
SensiDO Match on intensiivinen suoravärisarja kampaamotuotemyyntiin. Raikkaat, rohkeat ja eloisat sävyt on laveerattavissa juuri sellaisiksi kuin haluat. Kahdentoista sävyn valikoimasta löydät varmasti oman matchisi! Voit sekoittaa kaikkia SensiDO Match -suoraväripigmenttejä keskenään.
 
IMG_1866
Artdeco on saksalainen meikkisarja. Laadukas, helppokäyttöinen, erinomainen hinta-laatusuhde. Saatavilla Suomessa vain kauneushoitoloista.